Originalsprache | Englisch |
---|---|
Seiten (von - bis) | 133-140 |
Seitenumfang | 8 |
Fachzeitschrift | Annals of Nutrition and Metabolism |
Jahrgang | 58 |
Ausgabenummer | 2 |
DOIs | |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - Juni 2011 |
A combination of (ω-3) polyunsaturated fatty acids, polyphenols and L-carnitine reduces the plasma lipid levels and increases the expression of genes involved in fatty acid oxidation in human peripheral blood mononuclear cells and HepG2 cells
Ulla Radler, Herbert Stangl, Sigrid Lechner, Gerhard Lienbacher, Rainer Krepp, Eduard Zeller, Martin Brachinger, Doris Eller-Berndl, Andreas Fischer, Christian Anzur, Gerhard Schoerg, Daniel Mascher, Claudia Laschan, Christian Anderwald, Alfred Lohninger
Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › peer-review
29
Zitate
(Scopus)